Vælg en side

Hos os kan du få en professionel klargøring af din altan, så den er klar til at nyde sommerdagene på. Vi sliber og olierer din altan for at beskytte træet mod vejrpåvirkninger samt æstetisk udseende.

Hos os kan du få en samlet pris, hvis der er flere i din forening, der ønsker at få klargjort deres altaner. Slip for besværet og lad os omfavne dig med varme sommerdage på din klargjorte altan. Kontakt os for mere info omkring priser – vi hjælper jer gerne!

Tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan lette dig for en klargøring og bevare et smukt træ på din altan. Vi skræddersyr den perfekte løsning til dig og din forening, så I kan få det bedste ud af sommermånederne!

Læs om fordele og ulemper ved at klargøre altanen selv

Måske har du overvejet, hvordan du selv kan klargøre din altan. Det er helt fint, men det skal gøres rigtigt og med de rette produkter og værktøj for at sikre træets bevarelse. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os og får en samtale om mulighederne.

Vi har mange års erfaring med klargøring af altaner og kan derfor rådgive dig om de mest optimale løsninger til netop din altan. Vi bruger kun de bedste produkter, som er beregnet til udedanne træoverflader for at beskytte træet over længere tid mod alle vejrpåvirkninger.

Kontakt os i dag og få en samtale om, hvordan vi kan klargøre din altan! Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et tilbud på en ny altan

Er din altan slidt og trænger til en udskiftning? Vi kan også hjælpe dig med det. Vi har et bredt sortiment af altaner i alle forskellige størrelser, typer og materialer, så vi er overbeviste om at kunne finde en, der passer til netop dine ønsker og behov.

Hos os får du samtidig professionelle rådgivning om bæredygtige valgmuligheder, så du kan være sikker på at træffe det rigtige valg. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte altan, der passer til din indretning og stemning.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig!